De Griffioen

Je bent hier Home  > Koi Webshop >  De Griffioen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment Boeddha beelden, Shaolin monniken, mythologische en fantasy tuinbeelden.

Binnen ons assortiment hebben we een uitgebreide
sortering Boeddha’s en andere oosterse tuinbeelden. Uit o.a. het Hindoeïsme en het Boeddhisme zoals Shaolins in diverse uitvoeringen en Ganesha’s.

Meer foto’s vindt u terug op de pagina Asian Art
van onze webwinkel. Al onze Boeddhabeelden zijn massief en gemaakt om het hele jaar buiten te staan mits anders vermeld. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showtuin. Om zo op uw gemak een keuze te maken. Voor beelden boven de 30 kg is het  aan te raden om het beeld zelf af te halen. Deze zijn namelijk te zwaar om per post te versturen. Wel kunnen we beelden per pallet versturen wat handig is als u bijvoorbeeld meerdere stuks bestelt.

Tevens bieden wij een ruime keuze in mythologische en Fantasy tuinbeelden waaronder Gargoyles (Fr: Gargouille). Ook wel waterspuwers  of grotesken genoemd. Middeleeuwse elementen die mensen van alle tijden blijven boeien. Afkomstig uit de Gotiek en in het verleden veelvuldig gebruikt ter decoratie van kathedralen. Het is een type beeld dat ook goed past bij het fantasy genre dat veelvuldig in verschillende media als films en games voorkomt.


Ons adres

Adres:
Meinte 10 4153 XE Beesd
GPS:
51.8996042, 5.18660890000001
Telefoon
06-12704010
degriffioen.beeldentuin@gmail.com
Website:
http://www.degriffioen.com

Plaats een review

Prijs
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid

Reacties zijn gesloten.