Mack Vijvercentrum

Je bent hier Home  > Groothandel >  Mack Vijvercentrum

Wij zijn Ton, Silvia en Kevin de Jong.

Enkele jaren geleden hebben wij van onze hobby ons beroep kunnen maken.  We hebben reeds jarenlang ervaring met vijvers en vissen.
Ton heeft een technische achtergrond en heeft al voor meer dan honderd vijvers het filtersysteem ontworpen en geplaatst. Silvia heeft jaren gewerkt als dierenarts assistente. Ook onze zoon Kevin heeft veel affiniteit met vijvers en vissen en is inmiddels geslaagd voor zijn HBO ondernemend manager opleiding en krijgt hij van ons de nog verdere noodzakelijke opleidingen. Zoals velen hebben wij al diverse cursussen gevolgd van Koi 2000.

Zelf hebben we al jarenlang een koi vijver met een ruim planten vijver.  Doordat ook wij, hebben moeten leren van onze fouten in de beginjaren kunnen wij uitleggen waar je met het bouwen van een vijver rekening mee moet houden. De meest gemaakte fout die wordt gemaakt is de aanleg van een vijver zonder planten. Ons motto is derhalve; “ vissen kunnen niet zonder planten en waterplanten kunnen niet zonder vissen “
Onze stelling is veel verkoop met een lage marge in plaats van minder verkoop met veel marge. Dit geldt voor de vijver artikelen maar zeker ook voor de vissen.
Door deze stelling kunnen wij goedkoop inkopen en ook dit voordeel berekenen wij door aan onze klanten! Dit betekend dat u bij ons een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs kan kopen. Dit geldt natuurlijk voor vijver artikelen maar ook voor vissen.

In de praktijk betekend dit dat er maar zelden iemand met één vis de zaak verlaat. In onze winkel formule betekend de aankoop van meer vissen ook altijd meer korting. Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze winkel. Wij maken altijd tijd voor een praatje en een kop koffie. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en streven ernaar om alle artikelen altijd van een aantal merken op voorraad te hebben. Hierbij geldt dat u kunt kiezen uit 3 kwaliteiten, goed, beter en best ! Dit betekend voor u keuze met gegarandeerde kwaliteit !

Tot ziens bij Mack Vijvercentrum,

Ton, Silvia en Kevin de Jong


Ons adres

Adres:
Wachthoevestraat 3a 3209 BK Hekelingen
GPS:
51.8244777, 4.333387200000061

Plaats een review

Prijs
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid

Reacties zijn gesloten.