Smulders B.V.

Je bent hier Home  > Groothandel >  Smulders B.V.

Groothandel Smulders B.V. is al meer dan 35 jaar een producent, totaalleverancier en kennispartner op het gebied van aquaria en vijvers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe producten onder eigen label ( Kinshi en HS aqua) die het houden van vijvers (Kinshi) en aquaria (Kinshi) steeds gemakkelijker maken. Ook bieden wij een breed scala van hoogwaardige producten van andere merken als Aquarium Systems, Sylvania, Juwel®, Eheim, Aquael, Aquatlantis, Akva Stabil en Philips aan waardoor een mooie vijver of aquarium voor meer hobbyisten bereikbaar wordt. Daarnaast hebben wij het exclusieve recht op de Europese verkoop van de premium visvoeders van O.S.I. Het totale assortiment van onze groothandel bestaat uit ca. 6000 producten die op afroep beschikbaar zijn voor speciaalzaken in heel Europa.

Op onze website is een overzicht van al onze producten terug te vinden. Dieren- en vijverspeciaalzaken kunnen daarnaast met hun inlognaam en wachtwoord inloggen en specifieke productinformatie en acties bekijken. Ook kunnen zij via deze site hun bestelling aan ons doorgeven. Kortingen, acties, minimale bestelgrootte en andere specifieke zaken worden in deze bestellingen (voorlopig) niet verwerkt. Zij zijn echter wel in onze administratie opgenomen en worden bij de facturatie verwerkt.

Als particulier kunt u niet rechtstreeks producten bij ons bestellen. Hiervoor raden wij u aan om contact op te nemen met een dieren- vijverspeciaalzaak bij u in de buurt.


Ons adres

Adres:
Burg. Visschersstraat 130, 6235 EM Ulestraten
GPS:
50.9099143, 5.775552999999945
info@smulders.nl
Website:
http://www.smulders.nl

Plaats een review

Prijs
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid

Reacties zijn gesloten.