Spierings Vis

Je bent hier Home  > Groothandel >  Spierings Vis

Begin jaren‘90 werden de eerste voorzichtige stappen gezet op het gebied van het kweken van siervissen.

Op dit moment behoort Spierings Vis tot het selecte groepje gevestigde sierviskwekerijen in Nederland. Het bedrijf biedt een volledig assortiment vijvervis met gemiddeld een keuze uit meer dan 50 bassins met duizenden vissen.

Visie
Wat door alle jaren heen onveranderd is gebleven, is de visie van de familie Spierings: Het welzijn van hun dieren staat voorop. Intensieve zorg voor de vis om een steeds betere kwaliteit te bereiken en uitgebreide service en advies voor de visliefhebber. Tenslotte is een goedverzorgde vis een lust voor het oog en dat betekent automatisch een tevreden klant!

Spierings Vis is een van de weinige sierviskwekerijen in Nederland. Omdat het welzijn van de vis bij Spierings voorop staat, maakt het bedrijf gebruik van ruime kweekbakken. Spierings Vis heeft op die manier 700.000 liter kwekerijwater in gebruik, verdeeld over 22
recirculatie-systemen.

Kennis en vakmanschap zijn de steekwoorden bij Spierings Vis. Vandaar ook dat er zeer regelmatig (inter)nationale uitwisseling van kennis met collega-kwekers plaatsvindt en dat Spierings studie verricht naar onder meer visziekten.


Ons adres

Adres:
Oijenseweg 284 5346 JG Oss
GPS:
51.7873145, 5.519256899999959
Telefoon
0412 648117
info@spieringsvis.nl en vijverenaquarium@spieringsvis.nl
Website:
http://www.spieringsvis.nl

Plaats een review

Prijs
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid

Reacties zijn gesloten.