Vivani Fishfood

Je bent hier Home  > Groothandel >  Vivani Fishfood

Vivani Fishfood is een bedrijf, gespecialiseerd in aquariumvoer, koivoer en schildpaddenvoer wij verzenden uw bestelling per koerier. Vanaf 50 euro wordt zelfs gratis thuis geleverd in Nedelend / Belgie en Duitsland (muv rembourszendingen).

Momenteel hebben wij al ruim 5000 tevreden klanten in binnen- en buitenland. Wij breiden ons assortiment regelmatig uit en op dit moment kunt U al voor meer dan 100 soorten aquariumvoer en koivoer bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een 10-tal soorten schildpaddenvoer in ons assortiment.

In onze webwinkel vindt U al onze producten, voor grotere verpakkingen kunt U het beste even contact met ons opnemen. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Behalve aan particulieren leveren wij ook steeds meer aan zakelijke afnemers: U kunt bij ons terecht voor bulkverpakking maar desgewenst verpakken wij ook in potjes/emmers met uw bedrijfsgegevens erop. Wilt U hierover informatie ontvangen, neemt U dan even contact met ons op of neem een kijkje op onze groothandels website: www.vivani-fishfood.eu.


Ons adres

Adres:
Groenstraat 34 5913 CC Venlo
GPS:
51.3721457, 6.192089900000042
Telefoon
06-22 46 48 44
vivani.fishfood@home.nl
Website:
http://www.vivani-fishfood.nl

Plaats een review

Prijs
Kwaliteit
Klantvriendelijkheid

Reacties zijn gesloten.